Няколко думи за сайта

Християнството през прехода 20-21 век В този сайт искам да наблегна прехода на християнството през времето на комунизъма към демокрация. Влиянието и сливането на християнството с невярващи, нехристиянски формации, движения и политически партии. Как християните станали предатели на своят Господ Исус Христос и поеха ръководството на църквата под действието на сатана и мамона.Трикове, събития, случки, практики и заблуди от християни, които под покривалото на църквата и името на Исус са станали врагове на църквата. Как църквата унищожила хиляди християни и съсипала хиляди авторитети истински служители на Бога, водени от Святият дух. Как подигравайки се с името на Исус са злоупотребявали дарбите за своя лична и персонална полза с комерсиална цел. Как истинските християни са гонени от своите събратя без причина, ръководени от злите учители. Дали наистина ОЕЦ изпълнява истинското си значение или е параван на анти-християнство. И кои са останалите деноминации и църкви, които са членове на антихриста, като агенти и съсипници на християнството в България.

петък, 14 юни 2013 г.

Кой създаде Обединени Евангелски Църкви и Асоциация на Ромските Пастори и защо ?


Дойде време да разкрием пред цялата общественост,кои са създателите на на ОЕЦ и АРП и кое ги накара да бъдат създадени и с каква цел ?
През 1944/1948 година Държавата или т.нар. Държавна Сигурност създаде ОЕЦ поради няколко основни причини,а именно;Да бъдат наблюдавана дейността  на Евангелските църкви и пастори по от близо.
Тогавашната дейност на пасторите,както и днешните от ОЕЦ масово се занимаваха с политика и създаването на нови църкви. В тогавашното Ръководство на НРБ,приема декларация,за по-строги мерки и по-близо наблюдаване на всички християни в цяла България.
Една от основните причини,че евангелските пастори и църкви поемат масово управлението и ръководство на държавата и ДС поема нов курс без да подозират християнските пастори и ръководители , ключовата дейност на обединение на евангелските църкви и тяхната дейност.
Само след създаването на Великотърновската Конституция на НРБ. Партията , взима решение всички църковни лидери,пастори,ръководители да влезнат масово в затвора,като шпиони на страната. Така започна и пасторският процес,където бяха поставени и лъжесвидетели.
Проблема дойде и от това,че българските евангелски църкви и християни имат близки взаимоотношения със западните християни и други страни и обвинението,като шпиониране на страната ни.
Истината,че всички евангелски църкви са създадени по онова време от чужденци,а не от български евангелисти.Така на пасторският процес всички се оказаха виновни.Причината,че тогавашният и сегашният ОЕЦ са управлявани от агентите на ДС,които изнасяха вярна и не вярна информация пред политбюро на БКП.
Така след 1948 година ОЕЦ беше потулен и напълно закрит до 1989 година.
Така Евангелските църкви са останали масово без пастори и проповедници и всеки ново възникнал проповедник трябваше да подпише декларация за сътрудничество в  Шести отдел на ДС.
Така контрола върху църковната дейност беше в ръцете на държавата , а не на местните християни,и всеки проповедник,пастор минаваше специализирана школа и бяха поставени от ДС пастори във всяка една църква. Така общото наблюдение на християнската дейност беше масово контролирана.
След известно време Държавата има нов възникнал проблем. Масово Ромите приемат християнството и това предизвика голямо безпокойство от страна на ДС . Тя е самосъздадена и започната дейността си от едно откраднато ЕВАНГЕЛИЕ . Този нов завет до такава степен повлиява на РОМИТЕ ,че поемат вярността на думите написани в книгата.
В средата на 18 век вече имаме учени Роми,които завръщайки се от Австрия , от град Санта Андря /Семинарията/ , се създават местна ромска църква и става първата в света,което е доказателство че ромите могат да бъдат променени,чрез евангелието.
Но след две три поколения,ДС поема и там контрол и поставят свой агенти открито пред цялата общност без да се безпокоят или плашат,от възникнали бунтове на общността и др.......
След 1989 година , в НРБ възниква нова промяна . Масово ромските църкви се откриват и ситуацията не може да бъде спряна и контролирана.За това на свой ред ДС поема две основни важни стъпки да създаде Асоциация на Ромските Пастори и да възобнови Обединени Евангелски Църкви .
За да не се подозира от поставените агенти , леко стъпка,по стъпка възстановяват с цел защита на Евангелските църкви и християни и създават с това и християнска партия т.нар. ХРИСТИЯНСКА КОАЛИЦИЯ.
Така отново ОЕЦ е в политиката и управлението на страната под контрола на ДС.Така всеки нововъзникнал се християнин,който не реши да сътрудничи,да бъде отстранен,но ако той има здрави основи да не му се дават правата да се лиши от всички социални,икономически,морални права , като по хитър начин и незаконен да им бъдат отнети всичко използвайки ако е нужно и малолетни и непълнолетни.
Така вече двете организации поеха новата си дейност в ролята на шпиониране на евангелските християни в църквите,в домовете им,на работата и с кои дружат,с кои общуват и т.н.
Всеки който би се осмилил да общува с други да бъде непременно отстранен от църквата.
АРП обаче е незаконно създадена,тъй като за да възниква юридически е необходимо да има вече други юридически църкви създадени или НПО организации. За това тази стъпка от съда се прескача,за да може ,колкото се може по скоро да поемат управлението на ромските християнски пастори.Така шпионите на църквите вече имат управление създавайки и двете организации училища,с което да наблюдават развитието,манталитета и способността на всеки един християнин.
Така основната задача на двете организации е да разделят,да рушат,да разцепят църквите,от вътре , но не и да ги обединят т.нар. Троянски конник !
ДС пое мотивация към агентите и сътрудниците си на двете организации.
Така и двете организации поеха по пътят на образованието,което в случая беше и е прикритие на тях, с цел , ако са по добри и не се поддаде на сътрудничество , да бъдат ликвидирани и отстранени от всички християнски църкви.За това в самото начало беше този,който ще учи да бъде пастор,дякон,проповедник,мисионер,за да отиде да учи при тях.
Но в случай ,какво се е случвало , влизайки веднъж там поема се пълен контрол на целият ти живот и наблюдение върху всичко.
Така и двете организации играят важна роля в християнският живот , за неговото управление.
Така ДС вече вербува много от пасторите , проповедниците. Обаче ако пастор,проповедник не се съгласи да бъде сътрудник,агент,шпионин в църквата да бъде гонен,преследван,както да не бъде допуснат до основните от него църкви,под какъвто и предлог да бъде.Така много млади проповедници,пастори,верни на Бога попаднаха под ударите на това и бяха масово лишени от всичко.
Така върху тях бяха нанесени ударите на живота ,без права,без да могат да развият кариера в живота,намеса в семейният им живот т.е. блокирани от всички страни,както и духовните и правови.
Към края на 90 години на 20 век възникна нова църква РЦБ и цялото внимание бе отделено към нея.Атаките срещу тази църква и нейните лидери беше брутално,както от църковните лидери-агенти ,така и от агентите и сътрудниците на ДС . Беше им отнето имуществото незаконно,конфискувани лични документи,както се посегна на работата и дейността на членовете на тази църква и живота на членовете бе в опасност.
Атаката е нанесена както от ОЕЦ,така и от АРП и други агенти.
Така ДС в началото на 21 век обедини ОЕЦ и АРП , заедно да действат в една обща насока срещу църковната дейност и духовното развитие.
От списъка с доносници приложени от пастор Ангел Пилев можем само частично да извлечем информация,кои са тези агенти.Разбира се,че не е приложил пълен списък,тъй като този списък дава възможност да се види,кои са само в съюзното ръководство.
Разбира се,че намеренията на ДС не са те да бъдат разкрити,но обстоятелствата подтикват да бъдат частично да бъдат разкрити. С една проста дума ; ТЕЗИ СА ПАСТОРИ,КОИТО ВЕЧЕ СА СИ СВЪРШИЛИ РАБОТАТА И НЯМА ДА ВЪРШАТ НИКАКВА РАБОТА В БЪДЕЩЕ,ЗА ТОВА ТЕ СЕ НАСОЧЕНИ КЪМ ПО МАЛД ЕЛИТ  И НОВИ КАДРИ!
А всичко това се случва през 2013-2014  година,за което трябва да знаем,че Историята няма да забрави тези доносници,предатели,шпиони,сътрудници и агенти на ДС.

Колко много заблудили има в църквата и колко още ще пострадат само Господа знае.Има само един изход ;Излезте преди да сте пострадали и създайте своя църква,без агенти!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Християнството през прехода 20-21 век

В този сайт искам да наблегна прехода на християнството през времето на комунизъма към демокрация. Влиянието и сливането на християнството с невярващи,нехристиянски формации,движения и политически партии.
Как християните станали предатели на своят Господ Исус Христос и поеха ръководството на църквата под действието на сатана и мамона.Трикове,събития,случки,практики и заблуди от християни,които под покривалото на църквата и името на Исус са станали врагове на църквата.
Как църквата унищожила хиляди християни и съсипала хиляди авторитети истински служители на Бога,водени от Святият дух.
Как подигравайки се с името на Исус са злоупотребявали дарбите за своя лична и персонална полза с комерсиална цел.
Как истинските християни са гонени от своите събратя без причина,ръководени от злите учители.
Дали наистина ОЕЦ изпълнява истинското си значение или е параван на анти-християнство.
И кои са останалите деноминации и църкви,които са членове на антихриста,като агенти и съсипници на християнството в България.