Няколко думи за сайта

Християнството през прехода 20-21 век В този сайт искам да наблегна прехода на християнството през времето на комунизъма към демокрация. Влиянието и сливането на християнството с невярващи, нехристиянски формации, движения и политически партии. Как християните станали предатели на своят Господ Исус Христос и поеха ръководството на църквата под действието на сатана и мамона.Трикове, събития, случки, практики и заблуди от християни, които под покривалото на църквата и името на Исус са станали врагове на църквата. Как църквата унищожила хиляди християни и съсипала хиляди авторитети истински служители на Бога, водени от Святият дух. Как подигравайки се с името на Исус са злоупотребявали дарбите за своя лична и персонална полза с комерсиална цел. Как истинските християни са гонени от своите събратя без причина, ръководени от злите учители. Дали наистина ОЕЦ изпълнява истинското си значение или е параван на анти-християнство. И кои са останалите деноминации и църкви, които са членове на антихриста, като агенти и съсипници на християнството в България.

вторник, 20 август 2013 г.

Най-големият агент на Държавна Сигурност сред Християните - Агент Петров

      Най-големият агент на Държавна Сигурност сред Християните - Агент Петров, хладнокръвният, безмилостен и безпощаден към личното си семейство и християните в България. Наречен е железният човек, човекът без сърце и милост. Личното му семейство е гонено и преследвано на пасторският процес баща му влиза в затвора а лично той поема пътят на предателството. Сам поема щафетата на предателството и застава срещу собственият си баща и майка само и само да учи и да следва. 

       Той е добре приет в редиците на т.нар. предатели - агенти. Започва да работи на доброволен принцип и издава всички младежи и християни, предава близките родители на приятелите си, а така и приятелите на баща си, тъй като лично баща му е имал контакт с лица и хора зад граница.  Майка му е австрийка , има родни и в Германия, което го прави подходящ в редиците на агентурата.

       Много чужди мисионери пострадат заради него и държи стриктно наблюдението на баща си и хората в църквата. 

        Баща му не е издържал даже докато е бил жив поведението на сина си, но той е бил много непокорен и твърдоглав и последовател  на своите си  идеали. 

          След смъртта на баща си поема мястото му на председател на Съюз на евангелските баптистки църкви  и започва масова сеч на ревностните последователи на Исус Христос. 

        В родният си град Лом също извършва масова сеч с други християни с агент Апостолов, Опренов, Подгорски, младши Апостолов и др. След сечта на агент Петров - истинското му име е Теодор Иванов Ангелов пострадат доста ревностни християни в град Лом. Които и до днес са опетнени под негова опека. 

Сред ревностните християни се намираше в Лом младежки, които заеха важни ключови градове и села около Лом, Монтана, Козлодуй и др. Сред тях се намираше Павел, който проповядваше в село Разград роден на баща му село, и околностите и един младеж Гошко пастора му казват той е владеел над 17 църкви ако се не лъжем. Като, че ли е имал цяла империя, поставял свои проповедници на определени места и го слушаха само него. А в самият град е построил свой дом с лични пари и го е посветил за Молитвени богослужения. сградата му се намира в квартал Хумата, улица Ломски казарми 33, и постъпено агент Петров с агент Апостолов нанесоха му удар с някой си Данчо бил е изнасилвач на жени и деца в Хумата бил е в затвора за това поведение а после агент Петров го е направил дякон, заради това, че му е помагал в бащиният му дом.

  Момчето, което е построил свой дом и църква, го интернираха, но понеже е било трудно да му отнемат църквите и дома те посегнаха на живота му, вкараха го в ареста и го интернираха в неясна посока. Но според думите на очевидци е посегнаха на живота му да го убият, намесиха се в живота му и конфискацията на конфискацията на  домът му е и до днес в ръцете на евангелски баптистки църкви. Явно е загубил и гражданството според други и не е имал права а също е бил арестуван без заповед за арест и прокурорско обвинение. Какво стана след това с Него никой не знае. Но се знае , че плаща сметките на сградата, такава информация има и в Данъчното в Лом. Решиха да го унищожат баптистите.

       В Лом има и друг ревностен християнин Начко, но е допуснал много грешки и неговите грешки и грехове попаднаха  на други двама. Един се помина - милост Боже а другият се носи товара до днес.

        По късно дойде Агент Апостолов в Лом и сина му.

      


         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Християнството през прехода 20-21 век

В този сайт искам да наблегна прехода на християнството през времето на комунизъма към демокрация. Влиянието и сливането на християнството с невярващи,нехристиянски формации,движения и политически партии.
Как християните станали предатели на своят Господ Исус Христос и поеха ръководството на църквата под действието на сатана и мамона.Трикове,събития,случки,практики и заблуди от християни,които под покривалото на църквата и името на Исус са станали врагове на църквата.
Как църквата унищожила хиляди християни и съсипала хиляди авторитети истински служители на Бога,водени от Святият дух.
Как подигравайки се с името на Исус са злоупотребявали дарбите за своя лична и персонална полза с комерсиална цел.
Как истинските християни са гонени от своите събратя без причина,ръководени от злите учители.
Дали наистина ОЕЦ изпълнява истинското си значение или е параван на анти-християнство.
И кои са останалите деноминации и църкви,които са членове на антихриста,като агенти и съсипници на християнството в България.