Няколко думи за сайта

Християнството през прехода 20-21 век В този сайт искам да наблегна прехода на християнството през времето на комунизъма към демокрация. Влиянието и сливането на християнството с невярващи, нехристиянски формации, движения и политически партии. Как християните станали предатели на своят Господ Исус Христос и поеха ръководството на църквата под действието на сатана и мамона.Трикове, събития, случки, практики и заблуди от християни, които под покривалото на църквата и името на Исус са станали врагове на църквата. Как църквата унищожила хиляди християни и съсипала хиляди авторитети истински служители на Бога, водени от Святият дух. Как подигравайки се с името на Исус са злоупотребявали дарбите за своя лична и персонална полза с комерсиална цел. Как истинските християни са гонени от своите събратя без причина, ръководени от злите учители. Дали наистина ОЕЦ изпълнява истинското си значение или е параван на анти-християнство. И кои са останалите деноминации и църкви, които са членове на антихриста, като агенти и съсипници на християнството в България.

четвъртък, 13 юни 2013 г.

Истинският пастор

Йоан 10:7-18

Исус Христос е истинският и добрият пастор пастор . Исус е нашият пастор и освен Него ние нямаме друг пастор !

Причините , за да имаме само един истински пастор е , че Той даде живота си за нас и умря за нас.

Друг пастор за нас не е умрял и никой не ни е дал живота си за нас и не е умрял за нас.

Исус Христос е умрял за народа,както и за прощаването на греховете им,но това го направи само Исус,като единствената изкупителна жертва за греховете не само за нас,но и за цялото човечество.

Ние трябва да приемем тази е единствена истина , като суверенна  и неотменима за всички нас.

Той е онзи,който може да влиза и да излиза свободно в кошарата и Той е единствената врата за всички нас през която трябва да минем.

Исус Христос е казал: Че всички преди Него за лъжци и крадци , те са фалшиви пастори не истински,които никога не са служили на Бога ,както и,че те не искат да служат на Бога.

Тези пастори ни отнемат всичко,което имаме и не ни дават храна на време,но използват всички ресурси,които овцата има,а истинските пастори,които Бог ги поставя те биват гонени , преследвани и лишени от всичките им права.

Тези фалшиви пастори отнемат правата на овцете и не давата права на истинските да служат на Бога.

За да ги наричаме истински ТЕ КАКВО СА НИ ДАЛИ  И ЗА КАКВО ТРЯБВА ДА ГИ ПРИЗНАВАМЕ след , като ни взеха и общението и мира с Бога?

ИСУС ХРИСТОС даде живота си за нас и с това ние го признаваме,като единствен и суверен и неотменим ПАТОР,изпратен от Бога,за да служи на нас,като свещеник и душегрижител !

Исус показа и предяви грижа за овцете си не само за настоящето,но и за бъдещето ни,като отиде при Отца и приготви място,жилища за нас и е ходатая непрекъснато за нас.

Всички други пастори са ТЪРГОВЦИ,СРЕБРОМЕНИТЕЛИ,ЛЪЖЦИ,ДОНДОНИЦИ,ПРЕДАТЕЛИ,ПЛАЧИ,ПРОДАЖНИЦИ НА ВЯРАТА И НА БРАТЯТА СИ,УБИЦИ и т.н.

Исус никога не е правил така,но е плакал за това,че не Го признаха,като пастор , но го разпнаха на кръста ,за да не заеме мястото си,като ходатай !

За това е добре да признаем Исус , като единствен пастор,а всеки друг,за лъжец и измамник.

Добре е да признаем Исус,като наш брат,приятел,Господ,Бог,Спасител,Ходатай,Цар,но това на тези наши пастори , гдето служат в църквите можем ли да им дадем тези титли или признанието си,когато те ни изоставиха,а събратята убиха.

Ако приемем ИСУС ХРИСТОС , ЩЕ ОТКРИЕМ ТОГАВА БОЖИЯТА ЛЮБОВ , ИСТИНОСТТА,ВЯРНОСТТА,ЕДНИСТВОТО И ЦЯЛОТО БЛАГОСЛОВЕНИЕ !

Исус те познава,но тези пастори фалшиви не те познават и за това са и врагове не само на теб , но и за нас и Бога!

За това се казва,че колкото хора има ,толкова и тайни има,но Исус умря за всичките ни грехове. Исус ни познава и не ни разделя от Бога,но тези учители и фалшиви пастори ни отделят от църквата,от Бога и ни преследват живота ни ,като ловци.

Истината,че грешките ни в живота са ни понякога много големи,ако и да не сме наранили никой с тях освен Господ,понякога виждаме нещата,като невъзможни,да ни прости Господ,Но точно в това Той се изразява,като Господ,че той умря за всичките ни грехове,прости,новороди и ни даде да седнем с Отец в небесните места.

Точно в това също се изразява ИСТИНСКИЯТ ПАСТОРИ,ИСТИНСКИЯТ ГОСПОД,ИСТИНСКИЯТ БОГ И СПАСИТЕЛ ,че ни даде да седнем ,заедно с него небесни места и да царуваме с Бога и с Него.

Исус каза,че всички ,които са дошли преди Него са врагове.

За това ние трябва да приемем Исус,като наш Спасител и Бог,като наш Баща и всичко за нас,преди семейството,преди приятелите си,преди децата си и близките и да приемем само Него.

Ние биваме оставени от всички тях един ден,за това си има край на всичкото.Но Исус ни обича не постъпва така ,като тях,не се отрича от нас,докато и най-близките го правят това , неговата любов е безкрайна и безгранична.

 

В молитвите си ние непрекъснато се молим и споменаваме:

Исусе спаси ме

Исусе избави ме

Исусе благослови ме

А ние не искаме нищо да му дадем !

Той даде живота си за нас.

Той бе разпнат за нас.

Той ни прости греховете .

За това Исус има привилегията преди всички.За това трябва да признаем само Исус , като пастор .

За това искам да завърша така ;

ИМАМЕ МНОГО ХОРА,КОИТО СЕ НАРИЧАТ ПАСТОРИ,НО НИКОГА НЕ СА НАПРАВИЛИ НИЩО ЗА НАС,НО И ОТНЕХА И ТОВА,КОЕТО ИМАМЕ !

За това добре е преди да осъдим някой брат да попитаме,ти за какво пострада така ? И когато разберем истината , да не бездействаме ,а да бъдем истински душегрижители да спасяваме души за Господа ,а не да ги погубим.

Амин.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Християнството през прехода 20-21 век

В този сайт искам да наблегна прехода на християнството през времето на комунизъма към демокрация. Влиянието и сливането на християнството с невярващи,нехристиянски формации,движения и политически партии.
Как християните станали предатели на своят Господ Исус Христос и поеха ръководството на църквата под действието на сатана и мамона.Трикове,събития,случки,практики и заблуди от християни,които под покривалото на църквата и името на Исус са станали врагове на църквата.
Как църквата унищожила хиляди християни и съсипала хиляди авторитети истински служители на Бога,водени от Святият дух.
Как подигравайки се с името на Исус са злоупотребявали дарбите за своя лична и персонална полза с комерсиална цел.
Как истинските християни са гонени от своите събратя без причина,ръководени от злите учители.
Дали наистина ОЕЦ изпълнява истинското си значение или е параван на анти-християнство.
И кои са останалите деноминации и църкви,които са членове на антихриста,като агенти и съсипници на християнството в България.