Няколко думи за сайта

Християнството през прехода 20-21 век В този сайт искам да наблегна прехода на християнството през времето на комунизъма към демокрация. Влиянието и сливането на християнството с невярващи, нехристиянски формации, движения и политически партии. Как християните станали предатели на своят Господ Исус Христос и поеха ръководството на църквата под действието на сатана и мамона.Трикове, събития, случки, практики и заблуди от християни, които под покривалото на църквата и името на Исус са станали врагове на църквата. Как църквата унищожила хиляди християни и съсипала хиляди авторитети истински служители на Бога, водени от Святият дух. Как подигравайки се с името на Исус са злоупотребявали дарбите за своя лична и персонална полза с комерсиална цел. Как истинските християни са гонени от своите събратя без причина, ръководени от злите учители. Дали наистина ОЕЦ изпълнява истинското си значение или е параван на анти-християнство. И кои са останалите деноминации и църкви, които са членове на антихриста, като агенти и съсипници на християнството в България.

четвъртък, 6 юни 2013 г.

Измамници

Когато говорим за думата  ИЗМАМНИЦИ  веднага разбираме,че става въпрос за лица,които лъжат,за да могат да бъдат облагоденствани  за  сметка на други,които са добри.

Не можем да отхвърлим,че вече и в църквите има такива.Причините са много,но основата на всичко,че не са повярвали в Господа , нито са го познали,но имат активност в църквата.

Какво правят те и за кого печелят?
Истината е,че те не винаги печелят за себе си,но за други,които са по големи по чинове или са тикнати от група хулигани.

Истинските  работници на Бога , принципно са страдащи хора,гонени и преследвани.Но измамниците винаги са на почит при всички обстоятелства,защото те умеят да лъжат,да прикриват и да отнемат и залъка от устата на децата ти.

Такива хора са способни на всичко. Много пъти ги наричам / ИСАВЦИ  понеже,за паница леща продават първородството си и вярата си в Господа.

Моят съвет е да бъдат такива наблюдавани .

Пострадалите хора са честни и доблестни за това са и много бедни,понеже са ограбени от измамници,те ходят с години на църква,но грам вяра нямат в себе си.

Те не помагат на пострадалите,но ги ограбват.За това Ви казвам,най-добре е да се пазите от такива лица.

Бизнес с Бога не става !!!

Или си християнин или си партизанин-измамник.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Християнството през прехода 20-21 век

В този сайт искам да наблегна прехода на християнството през времето на комунизъма към демокрация. Влиянието и сливането на християнството с невярващи,нехристиянски формации,движения и политически партии.
Как християните станали предатели на своят Господ Исус Христос и поеха ръководството на църквата под действието на сатана и мамона.Трикове,събития,случки,практики и заблуди от християни,които под покривалото на църквата и името на Исус са станали врагове на църквата.
Как църквата унищожила хиляди християни и съсипала хиляди авторитети истински служители на Бога,водени от Святият дух.
Как подигравайки се с името на Исус са злоупотребявали дарбите за своя лична и персонална полза с комерсиална цел.
Как истинските християни са гонени от своите събратя без причина,ръководени от злите учители.
Дали наистина ОЕЦ изпълнява истинското си значение или е параван на анти-християнство.
И кои са останалите деноминации и църкви,които са членове на антихриста,като агенти и съсипници на християнството в България.