Няколко думи за сайта

Християнството през прехода 20-21 век В този сайт искам да наблегна прехода на християнството през времето на комунизъма към демокрация. Влиянието и сливането на християнството с невярващи, нехристиянски формации, движения и политически партии. Как християните станали предатели на своят Господ Исус Христос и поеха ръководството на църквата под действието на сатана и мамона.Трикове, събития, случки, практики и заблуди от християни, които под покривалото на църквата и името на Исус са станали врагове на църквата. Как църквата унищожила хиляди християни и съсипала хиляди авторитети истински служители на Бога, водени от Святият дух. Как подигравайки се с името на Исус са злоупотребявали дарбите за своя лична и персонална полза с комерсиална цел. Как истинските християни са гонени от своите събратя без причина, ръководени от злите учители. Дали наистина ОЕЦ изпълнява истинското си значение или е параван на анти-християнство. И кои са останалите деноминации и църкви, които са членове на антихриста, като агенти и съсипници на християнството в България.

вторник, 23 януари 2024 г.

Изказване на Юри Илиев за пастор Пламен Петров

 


За кое от всичките неща се покая Пламен? Само за окултизма ли, дето се покаива от името да друг човек? Върна ли парите на хората, за които не е работил? Върна ли майка си от дрънголника в нормалния живот? Отказа ли се от единобожието, зачете ли Отец и Светия Дух в Кръщението? Започна ли реална църква с хора за да се нарича вече пастор? Спря ли да кълне хората, които го изобличават? И започна ли наистина да ги обича? Повярваха ли децата му в Бога? Оставиха ли света със страстите и похотите му? За кое от всичките неща се покая наистина? Според вас? 

Покаяние и прошка вместо друг човек, от негово име, да си искаш прошка е ЕРЕС, а не буква!
Как ще искаш прошка от името на (друг) човек? Това е магьосничество!!! Виждаме вещицата от Ендор (Самуил говори със Саул), която викаше духовете на умрели хора!!!!!!!!! Нещо което Св. Писание заклеймява.
"Буквата убива, а духа оживотворява" в текста на контекста (2 Кор. 3:6-10) се има предвид за ТОРАТА, мойсеевият закон с двете плочи (пише го ясно в текста), не се отнася за Новия Завет според ап. Павел Думите в Новия Завет са "дух и живот" (Йоан 6:63) според Христос.
Това което твърди Пламен е ЕРЕС и несъобразяване с тълкуването на ап. Павел.
Това е както една друга секта, която за починали отдавна вече хора се кръщават ДРУГИ в св. кръщение на вместо тях за да бъдат новородени и спасени починалите.
Нещо такова се получава. (Доста еретично).
Питам Пламен защо кръщава Св. Кръщение само в името на Иисус (това е открито единобожие и е ЕРЕС) в неговите клипове.
Думите на Спасителя са "кръщавайте в името на Отца и Сина и Светия Дух (Мат. 28:19). Да изключиш Отец и Светия Дух от Св. Кръщение, буква ли е или си е ЕРЕС?
Освен това с това негово събиране на ПАРИ по църквите си е открито сребролюбие (преди време го направи и в нашата църква, пътят вече му е затворен в много църкви поради това). Качил съм материали на страницата "Избери истината" за това, Какви работи и гадости са правели Пламен и Мария в Австрия при Магдалена.
Да не говорим че той захвърли майка си в старчески дом и тя ни се обажда по телефона да я измъкнем от там (тъй като тя идваше в нашата църква и се познаваме доста добре)(1 Тим. 5:8 "от безверник е по лош).А децата му са в света (1 Тим 3:5) учи чуждите.
Той няма реална църква с хора, а на всякъде се представя за пастор на църква!!
Наговориха много хора срещу мен, но не успяха! Хората вече го разпознават и не му вярват.
Остава само вие да решите да затворите църквите си за лъжеучителя и еретик Пламен.
Той няма да се покае защото мисли (СЕБЕ СИ) за прав, това е гордост!
Замислете се " по плодовете им ще ги познаете", казва Иисус Христос, а не по техните думи.
:*** Момиче, простими от ада аз съм твоят баща....***
 

Наслушах се на Пламенизъм от феновете му!
Псувни, ругатни, обиди, клетви, заплахи!
Браво добър Пламенизъм проповядвате.
Само да ви кажа, че това не е от Бога!

Колко злобни и прости са троловете на гуру Пламен?
Обиждат, заплашват, ругаят, кълнът.
Сигурно той така ги учи?
Това със сигурност не е Божия Дух!

   https://www.facebook.com/yuri.iliev.5

 


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Християнството през прехода 20-21 век

В този сайт искам да наблегна прехода на християнството през времето на комунизъма към демокрация. Влиянието и сливането на християнството с невярващи,нехристиянски формации,движения и политически партии.
Как християните станали предатели на своят Господ Исус Христос и поеха ръководството на църквата под действието на сатана и мамона.Трикове,събития,случки,практики и заблуди от християни,които под покривалото на църквата и името на Исус са станали врагове на църквата.
Как църквата унищожила хиляди християни и съсипала хиляди авторитети истински служители на Бога,водени от Святият дух.
Как подигравайки се с името на Исус са злоупотребявали дарбите за своя лична и персонална полза с комерсиална цел.
Как истинските християни са гонени от своите събратя без причина,ръководени от злите учители.
Дали наистина ОЕЦ изпълнява истинското си значение или е параван на анти-християнство.
И кои са останалите деноминации и църкви,които са членове на антихриста,като агенти и съсипници на християнството в България.